نماشویی

نماشویی
قبل از اینکه راجب  نماشویی و به صورت اختصاصی نماشویی ساختمان خدمتتان صحبت کنیم ؛در آغاز مقاله راجب نما ساختمان و اثر آن بر ساختمان خدمتتان صحبت شده؛و اینکه زمانی که نما ساختمان ساختمان آلوده و کثیف شد چه اقداماتی باید صورت گیرد ؛ در ادامه مقاله به مبحث اصلی این مقاله که خدمات نماشویی ساختمان چیست  و در چه بازه زمانی نمای ساختمان باید شستشو شود پرداخت می شود ،و انواع روش های نماشویی ساختمان را خدمتتان بیان نمودیم ؛ و در آخر انواع روش ها ، ابزارها و مواد مناسب شستن نمای ساختمان بیان می شود.
در این مقاله میخوانید(فهرست دسترسی سریع)

نماشویی چیست ؟

نماشویی درواقع شستشوی نمای بیرون ساختمان و زدودن آلودگی ها و جرم های موجود بر روی نما ساختمان است که شامل شستن شیشه ها،سنگ ها،حفاظ و کلیه درهای ساختمان می باشد.

امروزه استفاده از خدمات نماشویی  اهمیت ویژه ای پیدا کرده است،به دلیل اینکه با افزایش آلودگی های ترافیکی و زیست محیطی در کلان شهر ها و باران های اسیدی طی گذشت زمان لایه ای از مواد اسیدی و خورنده بر روی سطح نما ساختمان جمع می شود و باعث کثیفی و کدر شدن  سطح نما می گردد و اگر به موقع نماشویی انجام نشود؛

این آلودگی ها و مواد اسیدی باعث تخریب و سوراخ شدن نمای ساختمان شده و گاهی اوقات به لایه های زیرین و پشت سنگ نفوذ کرده و باعث از بین رفتن تدریجی سنگ نما شده و شل می نماید که  سبب ریزش نمای ساختمان می شود؛ و باید از خدمات پیچ و رولپلاک نما استفاده کرد؛پس نماشویی ساختمان علاوه بر اینکه نقش اساسی در آراستگی،نوسازی و زیبا سازی  ظاهر نما ساختمان ایفا می نماید سبب پیشگیری در برابر تخریب و ریزش سنگ می شود و باعث افزایش مقاومت و طول عمر مفید سازه می شود؛

نماشویی ساختمان

نماشویی ساختمان به فعالیت تمیز کردن و شستشوی نمای ساختمان اطلاق می‌شود. نماشویی‌ ساختمان یکی از روش‌های مهم نگهداری و بهسازی ساختمان‌ها می باشد و به دلیل ارتباط مستقیم نما با محیط خارجی و تمایل صاحبان ساختمان به حفظ زیبایی و نظافت، این خدمات بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد.

قیمت نماشویی

قیمت نماشویی - قیمت نماشویی ساختمان

قیمت نماشویی ساختمان به عوامل متعددی مانند:متراژ،نوع جنس نما،توانایی برق رسانی پروژه،آلودگی،مکان پروژه،میزان تقاضا و انتظارات کارفرما و…بستگی دارد و قیمت هر پروژه نسبت به پروژه دیگر متفاوت می باشد.ولی به طور کلی می توان قیمت نماشویی را باتوجه به نوع جنس نما به صورت میانگین  دسته بندی کرد که به صورت کلی خدمتتان گفته می شود.

هزینه  شستشو نمای سنگی و آجری۱۰هزار الی۲۵هزار تومان می باشد.
هزینه شستشو نمای کامپوزیتی ۱۲هزار الی۲۰هزار تومان است
هزینه شستشو نمای کینیتکس،ترموود و سیمانی ۸هزارالی۱۵هزار می باشد.
هزینه شستشو نمای شیشه ای و سرامیکی،گرانیتی و…از ۱۰هزار الی ۲۰هزار تومان می باشد.

همانظور که گفته شد قیمت نماشویی ساختمان باتوجه به عوامل مختلف متفاوت است و پس از بررسی های لازم نما قیمت نهایی خدمت کارفرما اعلام می گردد.

مزایای نماشویی ساختمان

۱. حفظ زیبایی نما: شستشوی منظم نما باعث کاهش زنگ‌زدگی، کثیفی و لکه‌های ناشی از گرد و غبار  می‌شود.

۲.افزایش ارزش ساختمان: نگهداری منظم و شستشوی نما باعث افزایش ارزش ساختمان در بازار می‌شود، زیرا ساختمانی با نمایی تمیز و زیبا همواره مورد توجه قرار می‌گیرد.

۳.حفظ سلامتی ساختمان: نماهای پاک و تمیز  باعث  کاهش ریزگردها و مواد آلاینده می شوند که باعث کاهش سایش و خرابی‌های سطوح نما می‌شوند.

۴.کاهش هزینه‌های تعمیراتی: با شستشوی منظم نما، احتمال آسیب‌های ناشی از رسوبات و آلودگی‌ها به نما کاهش می‌یابد و نیاز به تعمیرات و تغییرات گسترده‌تر کاهش می‌یابد که در نهایت هزینه‌های تعمیراتی را کاهش می‌دهد.

۵.محافظت از سلامت محیط زیست: با شستشوی نما، جلوی تجمع مواد آلاینده در سطوح نما گرفته می‌شود که می‌تواند به آلودگی محیط زیست منطقه منجر شود.

به طور کلی، شستشوی نما یک فعالیت ضروری و اساسی برای نگهداری و بهسازی ساختمان‌ها است که به دلیل تأثیر مستقیم آن بر ظاهر و عمر ساختمان، باید به منظور حفظ و بهسازی منظم ساختمان‌ها در نظر گرفته شود.

زمان مناسب نماشویی ساختمان

زمان مناسب و قانونی نماشویی ساختمان ۶ماه الی ۲سال (باتوجه به جنس نما ساختمان) است و نکته ی که باید توجه کرد  این است که  اگر از زمان قانونی شستن نما مدتی بگذرد و سنگ نما شل شده باشد پیش از نماشویی باید خدمات پیچ و رولپلاک انجام گردد و ترمیم های لازم صورت گیرد و پس از آن  اقدام به شستن نما کنیم.

نماشویی ساختمان طی روش ها و راه های  مختلفی و با استفاده از دستگاه ها و مواد خاص و استفاده از تکنیک های دسترسی به ارتفاع مختلف و متفاوت انجام می گردد که با توجه به نوع جنس نما،نوع آلودگی ،میزان توان برق رسانی محل پروژه،تقاضای کارفرما و… متفاوت است؛مثلا نمای شیشه ای را نمی توان به روش شستشو نمای سنگی و آجری نماشویی کرد و یا شستشو نمای ساختمانی که لکه های روغنی روی آن وجود دارد با نمایی که روی آن را دود گرفته متفاوت است.

پس انتخاب بهترین و مناسب ترین و کارآمد ترین  راه برای شستشو نما ساختمان بسیار مهم می باشد و اگر روش ها و راه های  اشتباه انتخاب گردد  امکان آسیب رساندن به نما ساختمان وجود دارد.

در زیر راه ها و روش های شستشو نما ساختمان را از دیدگاه ها و جنبه های  مختلف به صورت کلی  خدمتتان بیان می نماییم.

نماشویی ساختمان

نمای ساختمان و تاثیر آن بر ساختمان

همانطور که می دانید نما ساختمان به سطح بیرونی ساختمان گفته می شود که از ارکان اصلی زیبایی ساختمان است،که پس از گذر زمان در شهرها به خصوص شهرهای صنعتی به دلیل در معرض قرار گرفتن آلودگی های مختلف مانند:آلودگی هوا،باران های اسیدی ، دود ماشین ها و کارخانه ها ، لکه های سیمان و ملات و… به مرور زمان لایه هایی از آلودگی ها و جرم ها  روی نمای ساختمان رسوب می نماید که سبب می شود نمای ساختمان ها کثیف و آلوده شده و ظاهری سیاه و پر از جرم و چهره ای ناپسند و کثیف به خود بگیرد.

این شرایط علاوه بر اینکه باعث کثیف و بد دیده شدن نمای ساختمان نسبت به ساختمان های اطراف می شود بلکه باعث ایجاد ظاهری ناپسند و زننده در سطح شهر نیز می گردد و از کیفیت نمای بصری و سیمای منطقه و شهر می کاهد.

پس باید چاره ای اندیشید…

هنگام کثیف شدن نمای ساختمان چه باید کرد؟

در این مواقع کارفرمایان به این فکر می افتند که نمای ساختمان باید تعویض گردد ؛که باتوجه به هزینه گزاف تعویض سنگ نما به دلیل افزایش قیمت مصالح و مواد ساختمانی در صنعت ساختمان سازی خیلی از کارفرمایان توانایی پرداخت این هزینه ها و زمان تعویض سنگ نما را ندارند،و اکثرا نمای ساختمان در همان وضعیت باقی می ماند و روز به روز بدتر می شود. پس چاره کار چیست؟پیشنهاد ما استفاده از افراد متخصص نماشو  و ارتفاع کاران و خدمات نماشویی است.

خوشبختانه بیشتر از دو دهه است که نماشویی ساختمان برای تمیز کردن و زدودن کثیفی ها از روی نمای ساختمان استفاده می شود که علاوه بر تمیز و درخشان کردن نمای ساختمان سبب افزایش طول عمر ساختمان نیز می گردد.در زیر به طور کامل خدمات نماشویی و تاثیر آن بر نمای ساختمان خدمتتان بیان می شود.

خدمات نماشویی

ابزارهای مورد استفاده در نماشویی ساختمان

  1. واتر سندبلاست
  2. واتر جت
  3. ابر و تی

مواد مورد استفاده در نماشویی ساختمان

  1. سیلیس(ماسه بادی)
  2. جوهرنمک(اسید)
  3. نانو
  4. جرم گیر و مواد شویند
  5. و…

نحوه انتخاب و عملکرد هر کدام از موارد بالا باتوجه به تشخیص کارشناس متخصص،جنس نما،مقاومت ، میزان کثیفی نما و میزان تخصیص بودجه در هر پروژه می باشد.

انواع روش های نماشویی ساختمان

  1. نماشویی با طناب
  2. نماشویی با داربست
  3. نماشویی با جرثقیل
  4. نماشویی  با دستگاه کلایمر
  5. نماشویی با بالابرهای هیدرولیکی
  6. نماشویی  با طناب محافظ

نماشویی با طناب

اولین روش شستن نما ساختمان ها و درواقع بهترین روش شستشو نما ، استفاده از تکنیک های راپل (طناب) و افراد کار در ارتفاع است.

خدمات شستشو نما یکی از چالش‌های مهم در حفظ ظاهر زیبا و پاکیزگی ساختمان‌ها است. با توجه به بلندی و پیچیدگی بسیاری از ساختمان‌ها، استفاده از تکنیک طناب یکی از راهکارهای مؤثر در این زمینه محسوب می‌شود ؛ این روش علاوه بر افزایش بهره‌وری، امکان دسترسی به نقاط دشوار ساختمان را نیز فراهم می‌کند.

تکنیک طناب با به کارگیری افراد ماهر و مجهز به تجهیزات ایمنی، برای صعود و نزول از ساختمان‌ها با استفاده از طنابها را شامل می‌شود . این تکنیک به ویژه در مواردی که دسترسی به نماها از طریق روش های دیگر ممکن نیست، به یک راه حل اقتصادی و عملی تبدیل می‌شود.

ابتدا، افراد ماهر به وسیله طنابها به نقاط بالایی ساختمان صعود می‌کنند ؛ سپس با استفاده از وسایل شستشوی حرفه‌ای و محلول‌های خاص، نماها از کثیفی‌ها و رسوبات پاکسازی می‌شوند . در این فرآیند، افراد متخصص با دقت و حرفه‌ای ، به نحوی که ساختمان آسیب نبیند، به نماشویی نما ساختمان  می‌پردازند.

روش شستشو با طناب در مقایسه با روش‌های معمولی شستشو ، دارای مزایای بسیاری است. از جمله مزایا مهم می‌توان به صرفه‌جویی در هزینه‌ها، سرعت بیشتر در اجرا، و امکان دسترسی به نقاط دشوار اشاره کرد. علاوه بر این، این روش می‌تواند برای ساختمان‌هایی با ارتفاعات بالا یا ساختمان‌های مختلف با ساختارهای متفاوت مورد استفاده قرار گیرد.

پس روش دسترسی با طناب یک راهکار کارآمد و اقتصادی برای شستن نما ساختمان است که با ایمنی و دقت مناسب ، به حفظ زیبایی و تمیزی ساختمان‌ها کمک می‌کند. این روش نه تنها زمان و هزینه را کاهش می‌دهد بلکه در عین حال به حل مسائل دسترسی به نقاط مختلف ساختمان نیز می‌پردازد.

در مقاله نماشویی با طناب به صورت مفصل تر راجب این موضوع و انواع روش های شستشو نما صحبت شده است.

نماشویی با داربست

نماشویی با داربست

در برخی موارد از نماها  نماشویی ساختمان با طناب امکان پذیر نیست.

دومین روش نماشویی ساختمان روش دسترسی به ارتفاع با داربست می باشد ؛ در نماهایی که پیشانی ساختمان بیشتر از ۶۰سانت  باشد یا فضای بالای ساختمان بسته باشد به گونه ای که نتوان با طناب اقدام به نماشویی ساختمان نمود  باید از این روش استفاده کرد  ؛ به این صورت که ابتدا داربست روی نمای ساختمان ها نصب میگردد و بعد نیروهای کار در ارتفاع اقدام به شستشو نما می نمایند .

دراین روش علاوه بر هزینه شستن نما ساختمان کارفرما باید هزینه نصب داربست هم به نصاب داربست پرداخت نماید ؛ که به نسبت شستشو نما با طناب هزینه بیشتر می شود ؛ پس تا جای ممکن از روش نماشویی با طناب باید استفاده کرد

در مقاله نماشویی با داربست به صورت دقیق تر و تخصصی تر  راجب شستن نما با داربست صحبت شده پیشنهاد می کنیم جهت کسب اطلاعات بیشتر مطالعه نمایید.

مجموعه کارفراز با دارا بودن نیروهای متخصص نماشویی با طناب و داربست آماده ارائه خدمات نماشویی به کارفرماها می باشد؛جهت سفارش پروژه خود از طریق راه های ارتباطی با ما در ارتباط باشید.

 

نماشویی با کلایمر

نماشویی با کلایمر

روش دیگر نماشویی نما ساختمان ، نماشویی با کلایمر می باشد ؛ زمانی از این روش استفاده می کنند که شرایط نمای ساختمان به گونه ای باشد که نتوان از روش شستشو با طناب یا داربست استفاده نمود.

دستگاه کلایمر یک تجهیزات پیشرفته است و امکان دسترسی به نقاط دور افتاده و سخت ترین نقاط ساختمان را به راحتی فراهم می کند؛ این دستگاه با امکانات قابل تنظیم ، ارتفاعات مختلف و ابزارهای مختلف شستشو به عنوان یک ابزار کلیدی در صنعت نظافت محسوب می شود.استفاده از دستگاه کلایمر نه تنها به بهبود نظافت ساختمان‌ها کمک می‌کند بلکه به ارتقاء ایمنی و بهره‌وری در کار نیز می‌انجامد. توسعه و بهبود این تکنولوژی باعث افزایش تاثیرگذاری آن در عرصه شستشوی  نماها خواهد شد.

کلایمر یک سبد نفر بر می باشد که ۲ الی ۴ نفر می توانند در آن اقدام به عملیات شستن نما نمایند  واز دسته بالابر ساختمانی می باشد و این امکان را به وجود می آورد که نیروی نماشور در جهت افقی و عمودی بر روی نمای ساختمان حرکت کند ؛ استفاده از دستگاه کلایمر پر هزینه است و به نسبت روش دسترسی با طناب امنیت کمتری دارد ؛ و گاهی اوقات دسترسی به ارتفاع جهت شستشو نما محدودیت هایی را نیز دارد.

در مقاله نماشویی با کلایمر به صورت کامل تر راجب این روش صحبت شده و پیشنهاد میکنیم جهت کسب اطلاعات بیشتر  مقاله شستشو نما با کلایمر  را مطاله فرمایید.

نماشویی با جرثقیل

نماشویی با جرثقیل

زمانی که ساختار نمای ساختمان به گونه ای باشد که نتوان از روش های نماشویی با طناب ، داربست یا کلایمر استفاده کرد. ؛ روش بعدی برای شستشو نما ساختمان نماشویی با دستگاه جرثقیل است.

هزینه شستشو نما با جرثقیل به نسبت روش های دیگر به دلیل کرایه کردن دستگاه جرثقیل بیشتر بوده و حدودا به اندازه هزینه شستشوی نما در می آید و در جاهایی که شرایط به گونه ای باشد که نتوان از روشهای دیگر استفاده نبود به عنوان مثال سوله هایی با ارتفاع بالا و … باید از این روش استفاده نمود.

هزینه نماشویی  در این روش باید بین کارفرما و پیمانکار بررسی شود و توافق گردد و از افرادی که جرثقیل دارند استعلام قیمت نمود(هزینه هر ساعت در اختیار قرار گرفتن جرثقیل چه قدر است)و پس از تعیین دقیق هزینه ، تاریخ و ساعت عملیات شستشو نما توافق و تعیین گردد تا در کوتاه ترین زمان و سریعترین زمان ممکن اقدام به نماشویی شود تا مجموع هزینه های تمام شده کم تر در بیاید.

در شستشو نما با جرثقیل نیروها و متخصص ها ی شستشو نما در سبد جرثقیل قرار می گیرند و به نمای ساختمان نزدیک می شوند و با استفاده از دستگاه های شستشو نما اقدام به شستن نما می نمایند.

در مقاله نماشویی با جرثقیل به صورت کامل به این موضوع و نحوه شستن نما با این روش پرداخته ایم پیشنهاد می شود جهت کسب اطلاعات بیشتر مطالعه فرمایید.

مجموعه کارفراز با دارا بودن اکیپ مجرب و متخصص با استفاده از از طناب ، داربست ، کلایمر و جرثقیل آماده ارائه خدمات در سریع ترین زمان و با بالاترین کیفیت می باشد. 

نماشویی با بالابر

نماشویی با بالابرهای هیدرولیکی

درصورتی که با هیچکدام از روش های شستشوی نمای مطرح شده تا این قسمت از مقاله نتوان اقدام به شستن نما ساختمان با طناب نمود ؛ روش بعدی استفاده از بالابرهای هیدرولیکی می باشد و باید به وسیله ی  این دستگاه ها نیروهای کار در ارتفاع را به ارتفاع فرستاد.

در دنیای امروز، بهره‌گیری از تکنولوژی بالابرهای هیدرولیکی برای نماشویی ساختمان‌ها به یک راهکار موثر تبدیل شده است. این تجهیزات پیشرفته با امکانات بی‌نظیر خود، فرآیند شستشوی نما را به یک تجربه علمی و کاربردی تبدیل کرده‌اند.

مزایای استفاده از شستشو نما با بالابرهای هیدرولیکی :

  1. انعطاف پذیری در دسترسی به ارتفاع :بالابرهای هیدرولیکی این امکان را به نماشویان می‌دهد تا به سرعت و بدون مشکلات ارتفاعی ساختمان را شستشو کنند .
  2. کاهش زمان:با بهره‌گیری از تکنولوژی هیدرولیکی، فرآیند شستشو به سرعت انجام می‌شود که در نتیجه به کاهش زمان مورد نیاز برای انجام کار  منجر می‌شود.
  3. کنترل دقیق : با استفاده از سیستم‌های کنترل هوشمند هیدرولیکی، نیروها می‌توانند به صورت دقیق ارتفاع را تنظیم کنند.
  4. ایمنی بیشتر : با در نظر گرفتن استانداردهای ایمنی در طراحی بالابرهای هیدرولیکی، ایمنی نیروها در فرآیند نماشویی تضمین شده و خطرات حادثه‌ای کاهش می‌یابد.

بالابرهای هیدرولیکی به عنوان ابزاری کارآمد و نوین در صنعت نماشویی مطرح هستند. این تکنولوژی‌ها با ترکیب انعطاف پذیری، کنترل دقیق، و ایمنی، تجربه شستشوی نما را به یک سطح جدید از کیفیت و کارایی می‌رسانند.

در حالت کلی با توجه به مزیت های مطرح شده از استفاده از بالابرهای صنتعی ، اولویت اول استفاده از روش های شستن نما ، نماشویی با طناب و مابقی روش های مطرح شده تا این قسمت از مقاله می باشند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر درمورد شستشوی نما با بالابرهای هیدرولیکی ، مقاله نماشویی با بالابرهای هیدرولیکی مطالعه نمایید.

مجموعه کارفراز با دارا بودن نیروهای متخصص آماده ارائه خدمات شستشوی نما با دستگاه های بالابر هیدرولیکی در تمام نقاط کشور می باشد؛ جهت دریافت مشاوره و سفارش پروژه از طریق راه های ارتباطی با ما در ارتباط باشید.

جمع بندی

پس از کثیف شدن و آلوده شدن نمای سنگتان به جای تعویض سنگ نما با استفاده از خدمات نماشویی به کمک روش های خدمات کار در ارتفاع با هزینه بسیار پایین تر  نسبت به تعویض سنگ،نمای ساختمان خود را تمییز نمایید.

مجموعه فنی مهندسی کارفراز با۳۰سال سابقه درخشان متخصصان و کارشناسان در حوزه نماشویی،کفسابی (سنگسابی) ،پیچ و رولپلاک ساختمان و  کار در ارتفاع آماده ارائه خدمات شستشو نما ساختمان با استفاده از بهترین مواد و دستگاه های بروز و استفاده از افراد متخخصص با کیفیت مطلوب و قیمت بصرفه می باشد.

جهت سفارش پروژه خود و استعلام قیمت روز با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید