انواع روش های شستشوی نما ساختمان
نماشویی ساختمان در واقع شستن نمای ساختمان ها و زدودن آلودگی ها و کثیفی ها می باشد که با توجه به نوع ساختمان و شرایط هر پروژه می توان از روش های مختلف اقدام به شستشوی نمای ساختمان نمود.
ما به صورت کلی روش های مرسوم شستشوی نمای ساختمان را برایتان دسته بندی کردیم که به صورت زیر به صورت موردی خدمتتان می آوریم :
- نماشویی با طناب -نماشویی با راپل
- نماشویی با داربست
- نماشویی با دستگاه کلایمر
- نماشویی با جرثقیل های مکانیکی سبد دار
- نماشویی با بالابرهای هیدرولیکی
- نماشویی با کمربند محافظ
حال تک تک این موارد را به صورت کامل خدمتتان توضیح می دهیم .
نماشویی با طناب - نماشویی با راپل
اولین روش و جدیدترین و بهترین روش شستشو نما ساختمان درواقع نماشویی ساختمان با استفاده از تکنیک راپل است ؛ در واقع شستشو نما ساختمان با استفاده از طناب(نماشویی بدون داربست) یک روش مبتکرانه و کارآمد است که به شدت به حفظ و بهبود زیبایی نماها کمک میکند. این روش استفاده از طناب به عنوان یک ابزار کلیدی برای دسترسی به نقاط دورافتاده و سختتر به نماهای ساختمان استفاده میشود. از مزایای این تکنیک میتوان به افزایش ایمنی، کاهش هزینهها و افزایش عملیات نماشویی ساختمان اشاره کرد.
یکی از ویژگیهای برجسته نماشویی با طناب، قابلیت دستیابی به نقاط دشوار مانند کنارهها و بخشهای بالایی ساختمان است که با روشهای سنتی دسترسی مستقیم به آنها مشکل است. استفاده از طناب به تکنسینها امکان کار در فضاهای بسته و دورافتاده را میدهد و در نتیجه به صرفهجویی در زمان و هزینه منجر میشود.
این روش نه تنها به عنوان یک راهکار موثر در دسترسی به نقاط مختلف ساختمان شناخته میشود بلکه به دلیل کارآمدی و اثربخشی آن نیز مورد توجه قرار گرفته است. در نهایت، نماشویی ساختمان با راپل نه تنها به بهبود ظاهر ساختمان کمک میکند بلکه نشاندهنده نوآوری در حوزه خدمات نظافتی و حفاظتی میباشد.
مجموعه کارفراز آماده ارائه خدمات نماشویی با راپل توسط مجموعه مجرب و متخصص و با تجربه می باشد.
جهت سفارش پروژه خود از طریق راه های ارتباطی با ما در ارتباط باشید
نماشویی با داربست
دومین روش شستن نما ساختمان استفاده از روش نماشویی با داربست بروی نمای ساختمان است
این روش به نسبت روش اول که روش مرسوم شستشوی نما است (شستشوی نما با طناب) زمان بیشتری نیاز دارد تا کامل عملیات شستن نمای ساختمان انجام شود و به همان نسبت هزینه و قیمت تمام شده بیشتری نسبت به روش اول دارد،و دقت و کیفیت شستن نما در این روش بیشتر بوده و همچنان شستشوی نما با داربست از جمله روش های کم هزینه به شمار می آید که از قدیم تا حال حاظر استفاده شده و میشود .
در واقع اکثر اوقات زمانی از روش شستشوی نما با داربست یا نماشویی با داربست استفاده می شود که ساختار نمای ساختمان به گونه ای باشد که امکان شستن نما با طناب میسر نباشد ؛یا زمانی که ساختمان نوساز بوده و یا درحال بازسازی ساختمان می باشند و داربست از قبل بر روی ساختمان نصب بوده (برای انجام کارهای ساختمانی دیگر) و کارفرما قصد دارد قبل از بازکردن داربست اقدام به شستن نمای ساختمان نماید .
و یا در پروژه هاییی که پیشانی نمای ساختمان دارای برآمدگی بیشتر از ۶۰سانتی متر باشد که در این صورت به روش نماشویی با طناب نمی توان اقدام به شستن نمای ساختمان نمود (به دلیل معلق ماندن راپل کار بر روی نما ساختمان و عدم تمرکز و دقت کافی) ؛در این موارد از روش های شستشوی نما با داربست استفاده می شود.
نکته ای که باید توجه کنید این است که استفاده از نماشویی با داربست به نسبت نماشویی با طناب خطر بیشتری دارد و باید از متخصصان و نماشویان متخصص این کار استفاده کنید که درگذشته علاوه بره اینکه تجربه ی شستشوی نما با طناب را دارند ،تجربه ی انجام شستشوی نما ساختمان با استفاده از داربست را داشته باشند .
شرکت ساختمانی کارفراز آماده ارائه خدمات شستشوی نمای ساختمان با داربست بوده ؛ تمامی نیروها و متخصصان این مجموعه دارای تجربه بالای شستشو نما با داربست و طناب بوده و به بهترین نحوه و در سریعترین زمان ممکن اقدام به نماشویی ساختمان شما به روش دسترسی با داربست می نمایند
جهت سفارش پروژه خود از طریق راه های ارتباطی با ما در ارتباط باشید
نماشویی با کلایمر
سومین روش شستشوی نمای ساختمان بعد از روش نماشویی با طناب و داربست ، شستشوی نما با کلایمر می باشد.
زمانی با این روش اقدام به شستشوی نمای ساختمان می نماییم که شرایط و ساختار نمای ساختمان به گونه ای باشد که نتوان به هیچ صورت از طریق روش های معمول شستشوی نما با داربست و طناب عملیات نماشویی انجام داد و ناچار به استفاده از این روش می شویم.
در این روش از یک سبد به طول حدود ۴ الی۶متری استفاده می شود که به وسیله سیم بکسل و ریل های مخصوص دستگاه از بالای نمای ساختمان آویزان می شود ؛ و تکنسین های کار در ارتفاع و نماشور در داخل سبد قرار می گیرند و شروع به انجام عملیات نماشویی ساختمان می نمایند.به طور معمول توانایی حمل دستگاه ۲الی۴نفر نیرو می باشد.
در این روش میزان دسترسی و تمرکز نیروها بیشتر بوده و کارهای کار در ارتفاع نیز می توانند انجام دهند.
به طور کلی ۲ نوع دستگاه کلایمر وجود دارد : ۱.دستگاه کلایمر ثابت ۲.دستگاه کلایمر متحرک ؛ که اولی اکثرا برج های بزرگ و ساختمان های مرتفع دارند و ثابت نصب هستند و دومی برای ساختمان هایی که موقت نیاز به دستگاه کلایمر هستند ، کرایه داده می شوند .
در روش دسترسی با کلایمر علاوه بر شستشوی نما می توان نقاشی نما ، نورپردازی ، کار در ارتفاع ، پیچ و رولپلاک نما و …نیز انجام داد ؛ از مزیت های این دستگاه امنیت بالای این دستگاه است و باید در شرایط جوی مساعد (شرایط آب و هوایی خوب باشد و وزش باد نباشد) اقدام به شستشوی نما نمود.
قیمت نماشویی با کلایمر
به طور کلی شستشوی نما با کلایمر گرانتر از روش نماشویی با طناب و داربست است و نیاز به مهارت ها و تخصص های لازم خود را دارد ؛قیمت شستشوی نما با کلایمر علاوه بر هزینه عملیات شستشوی نما با دستگاه نماشویی باید هزینه اجاره دستگاه کلایمر نیز پرداخت شود ؛ که باتوجه به شرایط مختلف هر پروژه و هزینه اجاره دستگاه کلایمر متغییر می باشد.
مجموعه کارفراز با دارا بودن نیروهای متخصص شستشو نما با طناب ، داربست و کلایمر آماده ارائه خدمات نماشویی با کلایمر در ارتفاع می باشد.
جهت بررسی دقیق نمای خود و دریافت مشاوره رایگان و دریافت دقیق هزینه شستشوی نما از طریق راه های ارتباطی با ما در ارتباط باشید.
نماشویی با جرثقیل
چهارمین روش شستشوی نمای ساختمان ، نماشویی با جرثقیل های مکانیکی سبد دار می باشد.
در برخی پروژه ها امکان دسترسی با طناب یا داربست و دستگاه کلایمر میسر نمی باشد؛ در این صورت از روش شستشوی نما با جرثقیل مکانیکی انجام می شود.
استفاده از این روش برخی معایب و محدودیت هایی دارد که به صورت موردی خدمتتان بیان می شود:
- هزینه بالا : کرایه دستگاه های جرثقیل مکانیکی هزینه بالایی دارند به صورتی که به ازای هر ساعت در اختیار بودن به صورت میانگین ۱میلیون تومان الی۱میلیون و پانصد هزار تومان به عنوان دستمزد دریافت می نمایند؛ که در این حالت حدودا به اندازه ی هزینه خود شستشوی نما بابت اجاره جرثقیل پرداخت باید نمود.
- محدودیت ارتفاع : جرثقیل ها تا یک اندازه خاص و محدود می توانند بالا بروند و به نقاط دسترسی پیدا کنند و بدلیل محدودیت در ارتفاع بیشتر از آن نمی توانند.
- محدودیت فضا استقرار جرثقیل : دستگاه جرثقیل باید در یک فضای باز به ابعاد جرثقیل مستقرر گردد و جک های خود را باز کند تا ثابت شود و نیروها را به ارتفاع ببرد ، که در برخی از پروژه ها محدودیت فضا وجود دارد.
توجه: قیمت تمام شده عملیات شستشوی نما با جرثقیل را نمی توان به صورت ثابت و دقیق بیان کرد؛به این علت که هر ساختمان کثیفی و شرایط خاص خود را دارد و با توجه به میزان کثیفی نما و پیشبرد کار که چه مقدار زمان طول بکشد تا عملیات شستشوی نما پایان یابد هزینه تمام شده نماشویی متغییر می باشد.
بهترین راه ممکن جهت کنترل هزینه شستشوی نما با جرثقیل ، هماهنگی بین کارفرما ، پیمانکار و افراد دارای دستگاه جرثقیل می باشد ؛ به گونه ای که ابتدا هزینه نماشویی بین کارفرما و پیمانکار مورد بررسی قرار گیرد و به توافق طرفین برسد و استعلام قیمت از افراد دارای جرثقیل های سبد دار صورت گیرد(به ازای هر ساعت در اختیار قراردادن جرثقیل چه مقدار هزینه دریافت می نمایند) و پس از آنکه هزینه به صورت دقیق مشخص شد؛ تاریخ و ساعت عملیات نماشویی تعیین شود و به موقع نیروهای متخصص در محل پروژه مستقر گردند و در سریعرتین و کوتاه ترین زمان ممکن اقدام به شستشوی نما نمایند.
نحوه شستشوی نما با جرثقیل
در روش شستشوی نما با دستگاه جرثقیل مکانیکی سبد دار به این صورت است که ابتدا دستگاه در محل پروژه مستقر شده و جای خود را با باز کردن جک های خود ثابت نموده و در ادامه با سبد الکتریکی متصل بر جرثقیل افراد و نیروهای کار در ارتفاع که وظیفه شستشوی نمای ساختمان را دارند به ارتفاع برده و به نمای ساختمان نزدیک می نماید و افراد اقدام به شستشوی نما می نمایند.
نماشویی با بالابرهای هیدرولیکی
پنجمین روش شستشوی نمای ساختمان بعد از نماشویی با طناب ، داربست ، کلایمر و جرثقیل در واقع انجام عملیات نماشویی ساختمان با بالابرهای هیدرولیکی است.
درصورتی که شرایط پروژه به گونه ای باشد که نتوان از روش های قبل استفاده نمود به این روش روی می آورند و اقدام به شستشوی نما می نمایند.
به طور کلی در فضاهای بسته ( مثل شیشه نمایشگاه بالای ۵متر ارتفاع ، دیوار و سقف سوله ها و ساختمان هایی که فضای بالای نما بسته باشد) که نمیتوان با طناب و روش های دیگر اقدام به شستشوی نما نمود از این روش استفاده می شود.
مراحل نماشویی با بالابرهیدرولیکی
- انتخاب بالابر مناسب: با توجه به ارتفاع ساختمان و نوع نما، باید بالابر مناسب انتخاب شود.
- استقرار بالابر: بالابر در محل مناسب مستقر میشود و توسط افراد متخصص، به طور ایمن به زمین یا نمای ساختمان متصل میشود.
- شستشوی نما: با استفاده از تجهیزات مناسب، مانند واترجت و مواد شوینده مخصوص، نما شستشو داده میشود.
- جمع آوری بالابر: پس از اتمام کار، بالابر جمع آوری میشود.
نکات ایمنی شستشوی نما با بالابرهای هیدرولیکی
- قبل از شروع کار، باید از سالم بودن بالابر اطمینان حاصل شود.
- افراد حاضر در محل کار باید از تجهیزات ایمنی مانند کلاه ایمنی، کمربند ایمنی و کفش مناسب استفاده کنند.
- هنگام کار با بالابر، باید از علائم هشدار دهنده و دستورالعملهای ایمنی به طور کامل پیروی شود.
هزینه نماشویی با بالابر هیدرولیکی
هزینه نماشویی با بالابر هیدرولیکی به عوامل مختلفی مانند ارتفاع ساختمان، نوع نما، مصالح به کار رفته در نما، و نوع تجهیزات مورد استفاده بستگی دارد. ولی به طور کلی ما عوامل تاثیر گذار در تعیین قیمت نماشویی ساختمان را در مقاله نماشویی خدمتتان بیان نموده ایم.
برای اطلاع از قیمت دقیق و اختصاصی پروژه خود با ما مشاوران و متخصصان نماشویی ما در تماس باشید.
جمع بندی
به صورت کلی بهترین و سریعترین و به صرفه ترین روش شستشوی نما ساختمان استفاده از روش شستشوی نما با راپل(طناب) می باشد.
درصورتی که شرایط و ساختار نمای پروژه به صورتی باشد که نتوان از روش نماشویی با طناب(نماشویی بدون داربست) استفاده نمود؛باید از روش نماشویی با داربست استفاده کرد و درصورتی که از این روش هم نتوان استفاده کرد از روشهای بعدی که مطرح شده اقدام به شستشوی نمای ساختمان نمایید.
مجموعه فنی مهندسی کارفراز با۳۰سال سابقه درخشان متخصصان و کارشناسان در حوزه نماشویی،کفسابی (سنگسابی) ،پیچ و رولپلاک ساختمان و کار در ارتفاع آماده ارائه خدمات نماشویی ساختمان با استفاده از بهترین مواد و دستگاه های بروز و استفاده از افراد متخخصص با کیفیت مطلوب و قیمت بصرفه می باشد.
جهت سفارش پروژه خود و استعلام قیمت روز با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.